Γέφυρα παντοτινής αγάπης

6,00 €
Διαθέσιμο
 Πίσω στο: Βιβλία
με μεταφορικά Παραλαβή από το Κατάστημα για 0,00 €

Συγγραφέας  Richard Bach

Εκδόσεις  διόπτρα

Σελίδες  376

Έτος έκδοσης  1984

Κατάσταση  Άριστη

 

Περίληψη

 

Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ καθηλώνει τον αναγνώστη. Είναι βιβλίο απλό, σε προσωπικό τόνο, δίνει μια αίσθηση τιμιότητας και μιλά για Αγάπη, Φόβο, Εγκαρδιότητα, Ευτυχία, Μοναξιά – ιδέες και συναισθήματα που απασχολούν τον καθένα μας. Αν ένιωσες ποτέ μόνος σ’ έναν κόσμο γεμάτο ξένους, αν αισθάνθηκες να σου λείπει κάποιος που ποτέ δεν τον συνάντησες, θα βρεις ένα μήνυμα στο BEST SELLER του RICHARD BACH.<
/br> «Ο Bach γράφει διασκεδαστικά και πειστικά για τη μυστηριώδη μαγεία της ζωής και για το πώς να τη μοιραστείς και να την κάνεις πραγματικότητα. Η ευαισθησία του, οι φόβοι του και η αίσθηση του χιούμορ πάλλονται σε κάθε σελίδα του. Αν ξέρετε κάποιον που ψάχνει για το σύντροφο της ψυχής του, δώστε του αυτό το βιβλίο. Πρώτα όμως διαβάστε το εσείς».
Houston Chronicle

«…Ο Bach γράφει μ’ έναν ειλικρινή, ευφυή ενθουσιασμό… ένα στιλ που αποτελεί τον καθρέφτη του συγγραφέα, που είναι ανοικτό και ελκυστικό, που είναι ρομαντικό και κάπως μυστικιστικό. Είναι ο συγγραφέας που δεν νοιάζεται για εκείνα τα “πιστεύω” που μερικοί άνθρωποι τα θεωρούν φραγμούς».
Chicaro Tribune

«…Μια όμορφα γραμμένη ιστορία ενός ανθρώπου που μαθαίνει να ακούει και να εμπιστεύεται την καρδιά και την ψυχή του…»
Muncie Star

«…Μια μαρτυρία για το γεγονός ότι τα όνειρα δεν είναι ανάγκη να σβήνουν, να πεθαίνουν, ότι η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη ακόμα ζουν στην εποχή του άγχους και της ανησυχίας».
Nashville Banner