Το ταό των πωλήσεων

7,00 €
Διαθέσιμο
 Πίσω στο: Ψυχολογία - Αυτοβοήθεια
με μεταφορικά Παραλαβή από το Κατάστημα για 0,00 €

Εκδόσεις  Πύρινος Κόσμος

Σελίδες  281

Έτος έκδοσης  1999

Κατάσταση  Άριστη

ISBN  960-430-096-2

 

Περίληψη

Στο ταό των πωλήσεων, η πώληση μετατρέπεται από έναν μηχανικό, γεμάτο στρες επηρεασμό του πελάτη σε μια φυσική διαδικασία τόσο απλή, χωρίς προσπάθεια και γεμάτη δύναμη όσο ένα ποτάμι που κυλά.

Το βιβλίο αυτό φέρνει στον 21ο αιώνα την άχρονη αρχή του Ταο Τε Τσιγκ, της κινεζικής φιλοσοφίας σχετικά με το πώς θα βρούμε αρμονία στη ζωή,και την ενσωματώνει στην επαγγελματική και προσωπική ζωή των πωλητών, των διευθυντών επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών.

Στον σημερινό κόσμο που έχει ως άξονά του τον πελάτη, οι παλιές προσεγγίσεις των επιχειρήσεων και των πωλήσεων απλώς αυξάνουν την αντίσταση του πελάτη. Οι πιθανοί πελάτες αναζητούν στις επαγγελματικές σχέσεις τους έναν σύντροφο και όχι έναν αντίπαλο. Συχνά, θεωρούν την εμπιστοσύνη και την υπηρεσία εξίσου σημαντικές, αν όχι σημαντικότερες από τα κατώτατα όρια. Οι συμβατικές πωλήσεις μεγάλωσαν την απόσταση ανάμεσα στον πωλητή και τον αγοραστή κάνοντάς την ένα σχεδόν αγεφύρωτο χάσμα.

Το ταό των πωλήσεων είναι ο οδηγός που θα βοηθήσει να πάψουν οι πελάτες να είναι αντίπαλοι και να γίνουν σύμμαχοι, αντικαθιστώντας τη δυσπιστία που τους χωρίζει σε συνεργασία ευεργετική και για τους δύο. Μέσω πρακτικών, απλών και εύχρηστων ασκήσεων, οι άνθρωποι των επιχειρήσεων μπορούν να ανακαλύψουν πώς θα επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα συνεργαζόμενοι με τους πελάτες αντί να προσπαθούν να κερδίσουν από αυτούς.