9,00 €
Διαθέσιμο
 Πίσω στο: Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
με μεταφορικά Παραλαβή από το Κατάστημα για 0,00 €

Συγγραφέας  Doris Lessing

Εκδόσεις:  Α.Α. Λιβάνη

ISBN:  960-236-694-X

Σελίδες:  418

Έτος έκδοσης:  1996

Κατάσταση  Άριστη, σαν καινούριο

 

Περίληψη

Το Αγάπη  Ξανά αφηγείται την ιστορία μιας μεγάλης σε ηλικία γυναίκας, της Σάρας Ντάρχαμ, που ερωτεύεται ή, καλύτερα, που παρασύρεται σ' ένα ερωτικό πάθος, κάτι το εντελώς διαφορετικό από την αγάπη, και αγωνίζεται να διατηρήσει τη λογική της.
Η Σάρα είναι συγγραφέας θεατρικών έργων και ζει στο Λονδίνο. Όταν ερωτεύεται ένα νεαρό γοητευτικό ηθοποιό, τον όμορφο εικοσάχρονο Μπιλ, και στη συνέχεια τον πιο ώριμο, τριανταπεντάχρονο σκηνοθέτη Χένρι, η Σάρα ανακαλύπτει ότι ζει τον πόθο και την επιθυμία, κάτι που θεωρούσε προνόμιο μόνο των νεαρότερων γυναικών.
Αυτό το γεμάτο πλοκή μυθιστόρημα εξερευνά τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν ανάμεσα στη ρομαντική αγάπη, τη θλίψη και τη νοσταλγία. Οι δύο άντρες τους οποίους διαδοχικά ερωτεύεται η Σάρα την κανουν να ξαναζήσει την πορεία προς την ενηλικίωση, από την αθώα και παιδική αγάπη στον έρωτα της ωριμότητας.
ΤοΑγάπη Ξανάείναι μια αξιοθαύμαστη ανατομία της αγάπης -του γεμάτου πόθο και θλίψη ερωτισμού μιας γυναίκας, όλων των εμπειριών που έχουν σχέση με την αγάπη στη ζωή μιας γυναίκας- από μια συγγραφέα που γνωρίζει τέλεια την ανθρώπινη ψυχολογία και είναι επίσης από τις πιο τολμηρές της εποχής μας.